top of page

Doğadan Gelen Şifa

Adet döngüsü sana kendi doğanı hatırlatan harika bir pusula!


Adet kanaması sırasında veya öncesinde bedeninde olan belirtiler, zaman zaman ilaç almana, hoşuna gitmeyen bu belirtilerden kurtulmak için çare aramana sebep oluyor olabilir. Bizce bu belirtileri yok etmeye çalışmanın ötesinde, kanama öncesinde veya süresince olan belirtileri döngünün geri bildirim mekanizması olarak görebilirsin. Döngünü öğrendikçe bu belirtilerde değişiklikler gözlemleyebilirsin. Eğer bu belirtileri şiddetli yaşıyorsan, kendi enerjini yükseltmek adına zorlamak yerine, seni rahatlatacak, fiziksel gevşeme yaratacak, stresini azaltacak etkinlikler planlamanı tavsiye ederiz. İşte bu noktada doğadaki bitkilerden şifa bulabileceğine inanıyoruz.


Hem adet döngüsüyle gelen kendi doğal sürecine hem de doğadaki döngülere dikkat ettikçe kendini duygusal ve fiziksel olarak daha iyi hissedeceksin. Doğa içinde barındığı bitkilerle yüzyıllardır birçok hastalığa şifa oluyor. Paketin içindeki bitkiler ve kendin yap uygulamalarına dair açıklamaları okuyarak çok rahat erişebileceğin bitkilerle kendine şifa üretebilirsin.

İlk adet paketi ve aylık paketteki adet dönemini destekleyici şifalı bitkiler ve kendin yap uygulamalarını kullanmanı tavsiye ederiz.

59 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Güzellik

bottom of page